Projecten

Om het departement "onderhoud" ook een ondersteunende rol te kunnen laten spelen in het IT gebeuren en ook omdat het gegeven "PC" en "IT" zich meer en meer manifesteren in hun dagdagelijkse realiteit, besliste de cel "opleidingen" binnen Audi zowel een cursus WAN/LAN als een cursus "Linux" in te richtenen dit in de twee landstalen.  

logo audi

 

barco logo

 

 Om zijn medewerkers meer voeling en praktische IT kennis te geven betreffende de werking van de nieuwe uitvoering van hun voor militaire toepassingen ontwikkelde "rugged PC", deed Barco beroep op Syntra en BnT om een training te ontwikkelen.

logo tuerlinckx 

 

2013 is het laatste jaar van de "EBA" of de "Eenmalige Bevrijdende Amnestie". Advocatenkantoor Tuerlinckx, specialiserend in fiscaliteit, vond dit dé gelegenheid om hun expertise daarrond in de verf te zetten door middel van een toewijde website. Hiervoor deden ze beroep op Uitgeverij Magenta voor de inhoud en BnT voor de ontwikkeling van de website. De website diende als prelude voor een seminarie betreffende de EBA, door Tuerlinckx georganiseerd. We hebben de website voorzien van enerzijds een nieuwsbrievensysteem waarmee een nieuwsbrief geconstreerd kon worden om een doelgroep van 2500 e-mail adressen te contacteren en anderzijds een module om zich in te schrijven voor het seminarie. De website werd gecreëerd met het Joomla CMS zodat Magenta zelfstandig de inhoud kon aanpassen met een minimum aan opleiding. Door het gebruik van Open Source technologieën is de licentiekost minimaal gebleven doorheen het hele project.

 Cofan, een leidend bedrijf in de vastgoed sectoren zich specialiserend in verhuur en verkoop van handelspanden en magazijnen, zag de tijd rijp om gelijktijdig met een verhuis zijn netwerk infrastructuur te vernieuwen om de gestage groei te ondersteunen. Hun wens was duidelijk en eenvoudig: installatie van een telefooncentrale, bestandsserver, mogelijkheid tot teleworking, een geactualiseerd boekhoudpakket en een backupoplossing.

empirestate

 

BnT zet een webshop op voor Dafra Oral Health Care met automatisch order management

dafraDafra Pharma, een belangrijke speler in de Afrikaanse anti-malaria markt, besliste onlangs voet aan Europese wal te zetten met oral heealthcare producten. 

tnf

  In samenwerking met The Network Factory, een erkende Novell partner, voorzag BnT onlangs een training aan de systeem beheerders van een leading global IT provider.

  Het bedrijf in kwestie had recentelijk een klant bij gekregen die in hoge mate steunt op Novell Suse Linux Enterprise Servers en zocht bijgevolg een partij om de expertise van haar mensen in deze te vergroten en/of aan te scherpen.

Ons adres:
Hoge Mierdse Heide 182
2360 Oud-Turnhout
Contactinfo:
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
GSM: 0478/883308

Financiële info:
BTW: BE0817.401.875
Rek. nr.: Centea BE46 8601 0806 3436
 
 

Website

Deze website werd gemaakt met het Content Management Systeem dat BnT gebruikt voor websites te ontwikkelen. Indien u ook geïnteresseerd bent voor dergelijke websites of een offerte wenst, kan u ons steeds contacteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via +32 (0)478 88 33 08.

Disclaimer

Alle inhoud op deze site is onder voorbehoud van fouten of vergissingen, waarvoor Bits 'n Tricks BVBA indien gebeurlijk niet voor verantwoordelijk gehouden kan worden.