Projecten

barco logo

 

 Om zijn medewerkers meer voeling en praktische IT kennis te geven betreffende de werking van de nieuwe uitvoering van hun voor militaire toepassingen ontwikkelde "rugged PC", deed Barco beroep op Syntra en BnT om een training te ontwikkelen.

 De concrete vraag bestond er in een opleiding in twee delen te geven, waarvan het eerste deel gericht was op de beginselen van PC hardware en operating systemen en het tweede deel op troubleshooting van typische problemen met de rugged PC. Op gecondenseerde en intensieve wijze werden tijdens het eerste deel op drie dagen tijd de basis principes van de x86 architectuur en de operating systemen Windows XP en RedHat Enterprise Linux behandeld.

 

Het tweede deel bestond uit het zich eigen maken van een doelgerichte en efficiënte troubleshooting strategie. Veel voorkomende problemen in zowel Windows XP als Linux kwamen aan bod, alsook het zich eigen maken van een efficiënte methodologie rond het diagnosticeren, remediëren en documenteren van mogelijke problemen met de Barco rugged PC.

 

De confrontatie van enerzijds de elektronica wereld enerzijds en de ICT realiteit anderzijds, resulterende in een boeiende en inspirerende synergie.

Ons adres:
Hoge Mierdse Heide 182
2360 Oud-Turnhout
Contactinfo:
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
GSM: 0478/883308

Financiële info:
BTW: BE0817.401.875
Rek. nr.: Centea BE46 8601 0806 3436
 
 

Website

Deze website werd gemaakt met het Content Management Systeem dat BnT gebruikt voor websites te ontwikkelen. Indien u ook geïnteresseerd bent voor dergelijke websites of een offerte wenst, kan u ons steeds contacteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via +32 (0)478 88 33 08.

Disclaimer

Alle inhoud op deze site is onder voorbehoud van fouten of vergissingen, waarvoor Bits 'n Tricks BVBA indien gebeurlijk niet voor verantwoordelijk gehouden kan worden.