Projecten

zarafa logo

 Omdat het huidige mailsysteem voor beperkingen zorgde, viel de beslissing bij deze belangrijke speler in de pharmaceutische industrie met focus op tropische ziektes om naar een andere mailoplossing over te schakelen.

 

 De vereisten waren een Outlook compatibel systeem, waarbij vlot mails, contacten en afspraken kunnen gedeeld worden, een gebruiksvriendelijke webmail en de mogelijkheid om mail e.d. te syncen met laptops of PDA's.

 Er was twijfel tussen kiezen voor een hosted mail oplossing, ofwel voor Zarafa. BnT wist de directie er van te overtuigen naar deze laatste over te schakelen, niet alleen omdat het naadloos op hun bestaande infrastructuur kon geïntegreerd worden, maar ook omdat deze oplossing aanzienlijk goedkoper was wat betreft licentiekost. De jaarlijkse licentiekost per gebruiker was zelfs goedkoper dan de maandelijkse van de hosted mail oplossing.

 

 De migratie werd dankzij automatische scripting even snel uitgevoerd als het systeem het toestond van alle mails over te sassen van het ene systeem naar het andere. De Zarafa software zelf werd mee geïntegreerd in het de bestaande hoge beschikbaarheidsinfracstructuur. Een pushmail systeem werd toegevoegd, alsmede de mogelijkheid voor laptops om om het even waar hun mails te synchroniseren met Outlook.

 

 Binnen afzienbare tijd beschikte Dafra over een nieuw en performant Zarafa mailsysteem, waarbij een minimum aan opleiding nodig was om de gebruikers er vertrouwd mee te maken.

Ons adres:
Hoge Mierdse Heide 182
2360 Oud-Turnhout
Contactinfo:
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
GSM: 0478/883308

Financiële info:
BTW: BE0817.401.875
Rek. nr.: Centea BE46 8601 0806 3436
 
 

Website

Deze website werd gemaakt met het Content Management Systeem dat BnT gebruikt voor websites te ontwikkelen. Indien u ook geïnteresseerd bent voor dergelijke websites of een offerte wenst, kan u ons steeds contacteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via +32 (0)478 88 33 08.

Disclaimer

Alle inhoud op deze site is onder voorbehoud van fouten of vergissingen, waarvoor Bits 'n Tricks BVBA indien gebeurlijk niet voor verantwoordelijk gehouden kan worden.