Projecten

tnf

  In samenwerking met The Network Factory, een erkende Novell partner, voorzag BnT onlangs een training aan de systeem beheerders van een leading global IT provider.

  Het bedrijf in kwestie had recentelijk een klant bij gekregen die in hoge mate steunt op Novell Suse Linux Enterprise Servers en zocht bijgevolg een partij om de expertise van haar mensen in deze te vergroten en/of aan te scherpen.

  Om tegemoet te komen aan deze vraag, werd uit verschillende Novell cursi de belangrijkste en relevantste thema's aangeduid en werden deze verwerkt in een aangepaste training. Zich realiserend dat de vraag naar meer kennis vooral een motivatie van meer praktische toepassing had, heeft BnT de cursus toegespitst op de meest gebruikte tools en technologieën van SLES 11.

 

  Een greep uit de behandelde thema's:

- Deploy SUSE Linux Enterprise 11

- Manage Server Storage

- Perform a Health Check and Performance Tuning

- Update Servers with NCC and SMT

- Harden Servers

- Prepare Servers for Disasters

- Create Shell Scripts

Ons adres:
Hoge Mierdse Heide 182
2360 Oud-Turnhout
Contactinfo:
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
GSM: 0478/883308

Financiële info:
BTW: BE0817.401.875
Rek. nr.: Centea BE46 8601 0806 3436
 
 

Website

Deze website werd gemaakt met het Content Management Systeem dat BnT gebruikt voor websites te ontwikkelen. Indien u ook geïnteresseerd bent voor dergelijke websites of een offerte wenst, kan u ons steeds contacteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via +32 (0)478 88 33 08.

Disclaimer

Alle inhoud op deze site is onder voorbehoud van fouten of vergissingen, waarvoor Bits 'n Tricks BVBA indien gebeurlijk niet voor verantwoordelijk gehouden kan worden.