Projecten

 Cofan, een leidend bedrijf in de vastgoed sectoren zich specialiserend in verhuur en verkoop van handelspanden en magazijnen, zag de tijd rijp om gelijktijdig met een verhuis zijn netwerk infrastructuur te vernieuwen om de gestage groei te ondersteunen. Hun wens was duidelijk en eenvoudig: installatie van een telefooncentrale, bestandsserver, mogelijkheid tot teleworking, een geactualiseerd boekhoudpakket en een backupoplossing.

empirestate

 

 

 Gezien de visie dat ICT vooral een werkinstrument is en de organisatie van beperkte omvang, lag er een mild accent op budgetvriendelijkheid. Verder werd BnT verzocht het project management van de verhuis, inclusief verhuis telecom, volledig in handen te nemen en tot een goed einde te brengen.

 

   

 BnT formuleerde een antwoord op deze vraag door al deze gewenste functionaliteiten te combineren op één enkele Linux server. Deze werd voorzien van een ISDN kaart om zowel voice als fax verkeer gelijktijdig te dragen. Bestandsdeling werd met Samba gerealiseerd en om te kunnen werken op afstand werd de BnT teleworking oplossing ingezet, waarbij door aanspreken van de Remote Desktop feature op Windows werkstationnen de aanschaf en installatie van een Windows Terminal Server worden vermeden.

 

 Om het arbeidsintensieve van tapes te verwisselen te vermijden, koos BnT voor een online backup oplossing met een vaste en bescheiden maandelijkse kost. Als boekhoudpakket werd Wings geïnstalleerd, één van de weinige die ook op Linux draait en waarvan BnT officieel verdeler is.

 

 De verhuis werd snel en probleemloos geregeld en na enig voorbereidingswerk, werd de volledige setup op twee dagen in werking gesteld. Cofan was tevreden en vermeldde dat ze BnT met plezier recommanderen voor gelijkaardige opdrachten.

Ons adres:
Hoge Mierdse Heide 182
2360 Oud-Turnhout
Contactinfo:
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
GSM: 0478/883308

Financiële info:
BTW: BE0817.401.875
Rek. nr.: Centea BE46 8601 0806 3436
 
 

Website

Deze website werd gemaakt met het Content Management Systeem dat BnT gebruikt voor websites te ontwikkelen. Indien u ook geïnteresseerd bent voor dergelijke websites of een offerte wenst, kan u ons steeds contacteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via +32 (0)478 88 33 08.

Disclaimer

Alle inhoud op deze site is onder voorbehoud van fouten of vergissingen, waarvoor Bits 'n Tricks BVBA indien gebeurlijk niet voor verantwoordelijk gehouden kan worden.