Nieuws

proxmox


BnT is sinds kort officieel verdeler van Proxmox Mail Gateway, een zeer efficiënte en doeltreffende anti-spam oplossing, gecombineerd met een krachtige virusscanner voor passerende mails.

Deze oplossing maakt gebruik van een combinatie van verschillende filter technieken zodat het merendeel van ergerlijke spam uw mailservers en mailboxen niet langer belast.

Een techniek zorgt er zelfs voor dat niet legitieme mailservers zelfs niet de kans krijgen om uw internetlijn te gebruiken om spam af te leveren.

Een grote meerwaarde is ook dat er een quarantaine voorhanden is van als-spam-gemarkeerde berichten. Wanneer een bericht onterecht als spam werd gemarkeerd, kan het eenvoudig uit deze lijst weer vrijgegeven worden.

Blacklisten en whitelisten van domeinen vormt dankzij een handige webinterface geen probleem. Dit is overigens door elke gebruiker in uw netwerk persoonlijk te beheren en in te stellen.

Ons adres:
Hoge Mierdse Heide 182
2360 Oud-Turnhout
Contactinfo:
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
GSM: 0478/883308

Financiële info:
BTW: BE0817.401.875
Rek. nr.: Centea BE46 8601 0806 3436
 
 

Website

Deze website werd gemaakt met het Content Management Systeem dat BnT gebruikt voor websites te ontwikkelen. Indien u ook geïnteresseerd bent voor dergelijke websites of een offerte wenst, kan u ons steeds contacteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via +32 (0)478 88 33 08.

Disclaimer

Alle inhoud op deze site is onder voorbehoud van fouten of vergissingen, waarvoor Bits 'n Tricks BVBA indien gebeurlijk niet voor verantwoordelijk gehouden kan worden.