Nieuws

zarafa

Zarafa kan sinds kort BnT in zijn gelederen als verdeler rekenen.

In een markt waar Microsoft Exchange budgettaire uitdagingen stelt, is het een zegen dat een product dezelfde functionaliteiten kan bieden voor een veel kleiner budget. Het communiceren per mail en het delen van agenda's en contacten zijn immers functionaliteiten geworden die het label 'onmisbaar' verdienen.

Zarafa is een mailoplossing die de stabiliteit van een Linux server combineert met het gebruik van de meest gebruikte mailclient, namelijk Microsoft Outlook.

Ze bieden eveneens een webmail aan (Outlook template) en de mogelijkheid om mails, contacten en afspraken te syncen met ActiveSync of Blackberry apparaten.

Voor een vrijblijvende offerte kan u steeds contact openemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ons adres:
Hoge Mierdse Heide 182
2360 Oud-Turnhout
Contactinfo:
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
GSM: 0478/883308

Financiƫle info:
BTW: BE0817.401.875
Rek. nr.: Centea BE46 8601 0806 3436
 
 

Website

Deze website werd gemaakt met het Content Management Systeem dat BnT gebruikt voor websites te ontwikkelen. Indien u ook geĆÆnteresseerd bent voor dergelijke websites of een offerte wenst, kan u ons steeds contacteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via +32 (0)478 88 33 08.

Disclaimer

Alle inhoud op deze site is onder voorbehoud van fouten of vergissingen, waarvoor Bits 'n Tricks BVBA indien gebeurlijk niet voor verantwoordelijk gehouden kan worden.