Informatie en communicatie technologie is inhoudelijk niet altijd eenvoudig. Het is specialistisch en gecompliceerd werk, waar een degelijke ervaring en jarenlange opleiding voor nodig zijn. Maar ...

Dat betekent niet dat het concept van de toegepaste technologie niet op mensenmaat kan gecommuniceerd en uitgelegd worden zodat u als bedrijfsleider de juiste informatie krijgt zodat u ook de juiste beslissingen kan nemen. 

BnT waakt er over om de tijd te nemen om voor zijn klant een duidelijk plaatje te schetsen, met totale transparantie betreffende de kosten en de voor- en de nadelen. Domme vragen bestaan niet en beter een verhelderend gesprek te veel dan te weinig.

Ons adres:
Hoge Mierdse Heide 182
2360 Oud-Turnhout
Contactinfo:
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
GSM: 0478/883308

Financiƫle info:
BTW: BE0817.401.875
Rek. nr.: Centea BE46 8601 0806 3436
 
 

Website

Deze website werd gemaakt met het Content Management Systeem dat BnT gebruikt voor websites te ontwikkelen. Indien u ook geĆÆnteresseerd bent voor dergelijke websites of een offerte wenst, kan u ons steeds contacteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via +32 (0)478 88 33 08.

Disclaimer

Alle inhoud op deze site is onder voorbehoud van fouten of vergissingen, waarvoor Bits 'n Tricks BVBA indien gebeurlijk niet voor verantwoordelijk gehouden kan worden.