BnT focust sterk op "Open Source Software" en noemt zich dan ook OSS-specialist. Open Source Software is software waarvan de broncode vrij beschikbaar is. Dit gegeven zet een interessant mechanisme in werking: omdat andere programmeurs vrij de code kunnen bekijken, kunnen ze fouten opsporen en verbeteringen/uitbreidingen aanbrengen.  

In het internet biotoop geeft dit vaak aanleiding tot een wereldwijde samenwerking aan software projecten, resulterend in knappe staaltjes van technologie. 


Een interessante nevenwerking hiervan is het gegeven dat deze software gratis is, omdat niemand het alleenrecht van de code kan claimen. Het operating systeem "Linux" is hier een voorbeeld van. Dit gratis operating systeem is door duizenden mensen ontwikkeld en kent een ongekende snelheid en stabiliteit. Een paar voorbeelden van bedrijven die dit operating systeem gebruiken zijn Facebook, Amazon, Ebay en Google. 

BnT focust, naast de conventionele Microsoft en Apple operating systemen, sterk op dit operating systeem omdat het voor de klant een aanzienlijke besparing kan betekenen. Iets dat in deze tijden van grote financiële druk, aardig is meegenomen.

Ons adres:
Hoge Mierdse Heide 182
2360 Oud-Turnhout
Contactinfo:
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
GSM: 0478/883308

Financiële info:
BTW: BE0817.401.875
Rek. nr.: Centea BE46 8601 0806 3436
 
 

Website

Deze website werd gemaakt met het Content Management Systeem dat BnT gebruikt voor websites te ontwikkelen. Indien u ook geïnteresseerd bent voor dergelijke websites of een offerte wenst, kan u ons steeds contacteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via +32 (0)478 88 33 08.

Disclaimer

Alle inhoud op deze site is onder voorbehoud van fouten of vergissingen, waarvoor Bits 'n Tricks BVBA indien gebeurlijk niet voor verantwoordelijk gehouden kan worden.